Abonneeservice

Abonnement beëindigen

Een abonnement op Kerkvensters loopt van januari tot en met december. Er vindt geen restitutie plaats op abonnementen die tussentijds worden beëindigd. Indien u uw abonnement op Kerkvensters wilt beëindigen, dan kunt u een email sturen met daarin uw naam, adres, postcode en woonplaats. Tevens zouden wij graag de reden van uw beëindiging willen weten. Deze email kunt u zenden naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Een abonnement wordt automatisch beëindigd, indien u zich laat uitschrijven als lid van de Hervormde gemeente of de Gereformeerde kerk. Het abonnement wordt ook beëindigd indien u door verhuizing niet meer tot de kerkelijke gemeente van Ommen behoort. Wanneer u Kerkvensters wilt blijven ontvangen, dan dient u dit kenbaar te maken bij de redactie. Dit kan door het sturen van een e-mail met uw naam, adres en woonplaats naar het bovengenoemd email adres.

Reactie formulier

Wanneer u geen abonnement op Kerkvensters heeft, dan krijgt u 3x maal per jaar een gratis (pr) nummer. Via het onderstaande formulier kunt een reactie geven of u dit op prijs stelt. Tevens heeft u met dit formulier de mogelijkheid om ook de bezorging van de gratis nummer te stoppen.

Het formulier van de enquête staat op een externe website.
Klik op de onderstaande afbeelding om het formulier te openen.

enquete

Heeft u problemen met het openen van het formulier kopieer dan de onderstaande link in de adresbalk van uw webbrowser: https://floks013.heliohost.org/kerkvensters/forms/activiteiten/enquete.php Mocht u problemen met het formulier blijven houden, neem dan contact op met Roelof Flokstra via email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.