Abonneeservice

Wijziging doorgeven

Adreswijziging
U kunt via e-mail uw adreswijziging doorgeven. Vermeld in uw e-mail uw naam, oude en nieuwe adres. Stuur deze mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Als u buiten de kerkelijke gemeente van Ommen gaat wonen, dan zal het abonnement op Kerkvensters automatisch beëindigd worden. Wilt u Kerkvensters blijven ontvangen, stuur dan een email naar bovengenoemd email adres met uw naam, adres en woonplaats. Voor toezending naar uw nieuwe adres zullen ook de portokosten in rekening worden gebracht. De abonnementsprijs is € 40,00. Indien u lid blijft van de Hervormde gemeente of de Gereformeerde Kerk, dan betaald u de normale prijs van € 13,65.

Machtiging
Indien uw rekeningnummer wijzigt en u heeft ons een machtiging gegeven voor een automatische incasso, dan dient u ons opnieuw te machtigen. Voor het opnieuw verlenen van een machtiging kunt u onderstaande bon invullen, uitprinten en naar ons opsturen. Indien u gebruik maakt van de overstapservice van de bank dan hoeft u ons niet opnieuw te machtigen.

Indien u voor het betalen van uw abonnementsgeld gebruik maakt van een acceptgirokaart, dan brengt de bank ons hiervoor extra kosten in rekening. Door ons een machtiging te verlenen voor een automatische incasso besparen wij kosten voor het innen van het abonnementsgeld. Indien u het niet eens bent met de afschrijving, dan heeft u 8 weken de tijd om bij uw bank een verzoek tot terugboeking in te dienen. Vraag uw bank naar de voorwaarden. Mocht u ons willen machtigen, dan kunt u de onderstaande bon invullen, uitprinten en naar ons opsturen.

Het formulier voor de machtiging staat op een externe website.
Klik op de onderstaande afbeelding om het formulier te openen.

machtiging

Heeft u problemen met het openen van het formulier kopieer dan de onderstaande link in de adresbalk van uw webbrowser: https://floks013.heliohost.org/kerkvensters/forms/activiteiten/incasso.php Mocht u problemen met het formulier blijven houden, neem dan contact op met Roelof Flokstra via email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.