Abonneeservice

Via deze service pagina heeft u de volgende mogelijkheden:

Abonnee worden

Waarschijnlijk heeft u Kerkvensters gelezen via deze site. Vanwege de wet op de bescherming persoonsgegevens is dit een incomplete versie. Toch willen wij u niet onthouden dat u ook een abonnement kunt nemen op de gedrukte volledige versie. Er zullen ongetwijfeld momenten zijn waarop u niet achter uw computer zit, maar wel Kerkvensters nodig heeft om iets na te kijken.

Voor een bedrag van € 13,65 per kalenderjaar bezorgen wij iedere 14 dagen Kerkvensters bij u thuis. Kerkvensters verschijnt 25x per jaar en kost per nummer € 0,55 cent. Mocht u in de loop van het jaar lid worden, wordt het bedrag voor het eerste jaar bepaald volgens onderstaande tabel:

U betaald:
Incassodatum:

1ste kwartaal
voor het 2de, 3de en 4de kwartaal

2de kwartaal
voor het 3de en 4de kwartaal

3de kwartaal
voor het 4de kwartaal

4de kwartaal
voor het nieuwe kalenderjaar
jaarlijks rond 25 februari

Een abonnement nemen op Kerkvensters kan door het invullen en opsturen van de onderstaande bon. De redactieraad (leden AK/KK) heeft bepaald dat het abonnement m.i.v. 2016 alleen middels automatische incasso kan worden betaald. Jaarlijks zal rond 25 februari de abonnementsprijs van uw rekening worden afgeschreven.

Het formulier voor de opgave van een abonnement staat op een externe website.
Klik op de onderstaande afbeelding om het formulier te openen.

abonnement

Heeft u problemen met het openen van het formulier kopieer dan de onderstaande link in de adresbalk van uw webbrowser: http://floks013.epizy.com/kerkvensters/forms/activiteiten/abonnement.php Mocht u problemen met het formulier blijven houden, neem dan contact op met Roelof Flokstra via email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.