Werkgroep rondom Pasen

Werkgroep rondom Pasen

De werkgroep rondom Pasen (vanaf 2011) werkt in opdracht van beide kerken. Sinds 1995 (voorheen Stille week commissie) verzorgt deze werkgroep een aantal gezamenlijke vieringen in de 40 dagen tijd en de Stille Week. In de Stille Week, een vesper op maandag, op Witte Donderdag een viering met avondmaal, op Goede vrijdag gedenken we het lijden en sterven van Christus en op Stille Zaterdag een Paaswake. De werkgroep bestaat uit leden van beide kerken, aangevuld met leden uit andere geloofsgemeenschappen. Zoveel mogelijk wordt ernaar gestreefd eigen gemeenteleden in te schakelen voor muziek, zang, decor en bloemschikkingen. De vieringen vinden afwisselend plaats in de Hervormde kerk, de Gereformeerde kerk en ook in de Rooms Katholieke kerk.

Voor vragen kunt u mailen naar: