Gemeente Groei Groepen

Gemeente Groei Groepen

Met korting naar concert Urker Mans Formatie

Op vrijdag 23 augustus 2019 treedt de Urker MANS Formatie op in de Hervormde Kerk in Ommen. De zangers, die in traditionele Urker dracht zingen, brengen een aansprekend repertoire ten gehore dat uit drie genres bestaat: geestelijk, klassiek en populair.
Werken van de nieuwe cd ZING staan op het programma zoals: Rust, Four books in the Bible, Gwahoddiad en Le Seigneur…

Een verzamel-cd met de titel OP REIS, waarop veelgevraagde hoogtepunten staan, werd onlangs ook uitgebracht. De titel verwijst onder andere naar concertreizen in Canada. Martin Mans is sinds het ontstaan van de groep haar dirigent. Met gedrevenheid vormt hij een geheel van de stemmen en werkt aan beleving. De vaste begeleider is de musicus Mark Brandwijk die orgel en vleugel speelt. Zijn kwaliteit komt ten goede aan de zang maar voert ook bij zijn instrumentale solo’s de boventoon. Twee zangers bespelen bovendien een instrument waardoor het programma nog meer dynamiek krijgt. Het gaat om een taragot en een altviool. Een concert van de Urker Mans Formatie staat garant voor enkele uren ontspannen genieten van zang en instrumentale muziek.

Datum : vrijdag 23 augustus 2019

Aanvang : 19.30 uur.

Locatie : Hervormde Kerk, Kerkplein 1, Ommen

Toegang : € 18,50.

Reserveren : www.martinmans.nl of op de reserveerlijn: 06 – 25 39 19 03.

Voorverkoop van kaarten bij: Joy Bookcafé, Bermerstraat 15, Ommen.

Kortingsactie: Lezers van Kerkvensters krijgen op vertoon van dit artikel aan de kassa een korting van € 5,= en betalen € 13,50 in plaats van € 18,50. (max. 2 pers./bon). Voor online bestellingen geldt de actiecode: Kerkvensters238.