Beamerteam

Beamerteam

Beamerteam Hervormde Kerk

Het beamerteam van de Hervormde Gemeente bestaat op dit moment uit 12 personen. Wij projecteren de liturgie op de schermen in de Hervormde Kerk. Dit doen wij elke zondagochtend en zondagavond (als er dienst in de Hervormde Kerk is).

• Uiterlijk donderdagavond 18.00 uur ontvangen wij de liturgie en eventuele mededelingen.
  • Donderdagavond werkt het dienstdoende beamerteamlid de liturgie en mededelingen uit in twee Powerpoint-presentaties.
  • Op vrijdag wordt door een tweede teamlid (tevens reserve) een controle uitgevoerd, omdat we streven naar een foutloze presentatie.
  • Op zaterdag voert het dienstdoende beamerteamlid eventuele aanpassingen door.
  • Omdat we werken met een behoorlijk strak schema, is het dan ook belangrijk dat alle informatie (liturgie, mededelingen) zowel tijdig als correct op donderdagavond bij het beamerteam bekend is.

Voorafgaand aan de diensten projecteren wij mededelingen. PKN-commissies kunnen aankondigingen van activiteiten en andere mededelingen uiterlijk donderdag 18.00 uur voor de dienst bij ons aanleveren.

Dat kan met dit powerpoint-sjabloon (gebruik lettertype 30 Arial) of door middel van korte/bondige mededelingen in tekst.

We zijn te bereiken via ons mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Via dit mailadres of na elke dienst bij het beamerteamlid kunnen op-/aanmerkingen over de presentatie worden gemeld.

Voor verdere informatie kan ook telefonisch contact opgenomen worden met de contactpersoon van het beamerteam: Arjan Veurink, 06-25111378

Aanleveren teksten aan (Hervormd) beamerteam
Er wordt bij het (Hervormde) beamerteam nogal eens tekst aangeleverd waar het beamerteam veel tijd aan moet besteden om het in te passen (lees inkorten) in de layout. Het is voor het beamerteam het makkelijkst als u het format gebruikt dat hieronder staat. Er mag uiteraard ook in Word etc. aangeleverd worden. Daarbij willen we U vragen een mededeling kort en bondig te formuleren en uw onderwerp te beperken tot 1 dia (tenzij het echt niet anders kan maximaal 2 dia’s). Per dia is namelijk een beperkte tijd beschikbaar om die te projecteren. Bij te veel “overbodige” woorden kan de dia niet in één keer gelezen worden en moet men bij een volgende projectie eerst weer zoeken waar men de vorige keer gebleven was. Uit reacties van sommige kerkgangers blijkt dat dit moeilijk is.
Bij voorbaat dank voor uw medewerking.

Beamerteam Hervormde Kerk

Beamerteam Gereformeerde Kerk Ommen

Het beamerteam van de Gereformeerde Kerk (PKN) te Ommen bestaat op dit moment uit tien tweetallen. Wij projecteren elke dienst op zondagochtend en ook als er op zondagavond een dienst is.
• Uiterlijk donderdagavond 18.00 uur ontvangen wij de liturgie en eventuele mededelingen van de dienstdoende predikant en scriba.
• Alleen als een PowerPoint/poster niet in Kerkvensters geplaatst kan worden in verband met tijd, dan mag deze als dia aangeleverd worden.
• De dia moet een korte, bondige, duidelijke tekst zijn en moet voor donderdagavond gestuurd worden naar de scriba van de Gereformeerde Kerk (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).
Dat kan met een powerpointsjabloon (lettertype Calibri 32) of door middel van een tekstbestand. Het beamerteam is te bereiken op het emailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
• Dia’s worden niet weken achter elkaar geprojecteerd.