Sprekers forumavond over de toekomst van de kerk bekend!

Op dinsdag 17 april is er een forumavond over de toekomst van onze kerk. Inmiddels zijn de sprekers bekend! Dit zijn onze jongerenwerker Thomas Abbes, ds. Reijer de Bruijn, ds. Coby de Haan, ds. Karel Hazeleger, de bij iedereen bekende Lex Jaspers en ds. Kest Jelsma. Alle sprekers zullen in vijf minuten hun droom over de toekomst van de kerk met u delen. Er is ruim de gelegenheid voor gesprek en discussie. Forumvoorzitter is Jan Heijink. Na elke gespreksronde zal Agnes Kroese proberen een conclusie te trekken. Ze zal daarbij met name kijken welke concrete dingen uit de discussie we mee kunnen nemen naar de kerkelijke praktijk. De avond wordt gehouden in De Kern en begint om 20.00 uur. Meer informatie en opgave bij ds. Karel Hazeleger, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. / tel. 467745.