Verkoop organische mestkorrels werkvakantie Albanië 2018

In de week van 12 tm 17 maart kunt u als inwoner van Ommen een bezoekje verwachten voor de verkoop van organische kippenmestkorrels. De opbrengst is voor de werkvakantie naar Albanië die in Augustus zal worden gehouden.
De werkgroep die vanuit de PKN kerken in Ommen dit organiseert zal dan met een groep vrijwilligers een kerkzaaltje realiseren in een dorpje Maliq nabij Korcë in Albanië. De gemeenschap groeit en er is een grotere ruimte nodig om samen te komen.
1/3 van de opbrengst gaat naar de stichting Antwoord, zij stellen de mest beschikbaar, 1/3 gaat naar het project, 1/3 is voor de reiskosten van de deelnemers. Er zijn zakken beschikbaar van 7,5 en 15 kg.
Wilt u geen mest maar wel bijdragen dan kan dat d.m.v. een gift op NL98FVLB 0699 7422 85 t.n.v. Herv gemeente Ommen o.v.v. werkvakantie Albanië 2018