Activiteiten in de Dante op 6, 8 en 9 maart 2018 !

Alle leden van Hervormde Gemeente en Gereformeerde Kerk in de Dante worden van harte uitgenodigd voor een Dante brede sectieavond op vrijdag 9 maart 2018
De avond wordt gehouden “De Kern” in de Bouwstraat.

Voor het thema van deze avond hebben we enkele medewerkers van Waypoint Twenterand uitgenodigd en worden we uitgebreid geïnformeerd over het werk van deze organisatie. De passie van Waypoint Twenterand is om samen met de lokale gemeenschap de weerbaarheid van de nieuwe generatie jongeren te vergroten. Dit wordt gedaan door het geven van voorlichting aan de jongeren en door het trainen van vrijwilligers en ouders/opvoeders die om de jongeren heen staan.

Ook is er een zelfhulpgroep voor direct betrokkenen en wordt concreet geadviseerd en geholpen wanneer dit nodig is. Met de steun vanuit de kerken wordt de verslavings-problematiek onder jongeren binnen verschillende kernen van de gemeente Twenterand actief aangepakt. We krijgen een uitgebreid overzicht van de activiteiten van Waypoint Twenterand. Daarnaast is er alle ruimte voor vragen en om zaken aan onze gasten voor te leggen. Wilt u vooraf alvast kennis nemen van het werk van Waypoint, bezoek dan de website:
https://www.totheildesvolks.nl/waypoint-twenterand/home .

Het programma van de avond ziet er dan als volgt uit:

18.00 u Inloop en ontvangst en aperitief.
18.30 u Stamppotten buffet (volledige maaltijd).
19.45 u Presentatie van - en voorlichting over Waypoint Twenterand.
21.00 u Afsluiting thema, tijd voor mededelingen / rondvraag.
Gezellig samen zijn met een drankje.

Naast de uitnodiging voor de hiervoor beschreven sectie avond, is er nog de mogelijkheid om deel te nemen aan een ontmoeting in kleinere kring in de vorm van een groothuisbezoek.

Deze groothuisbezoeken zijn gepland op:
• Dinsdag 6 maart 2018 20:00 uur bij fam. Stuut Groenling 5
• Donderdag 8 maart 2018 20:00 uur bij fam. Pierik Kievitstraat 2C

Als de belangstelling te groot is voor 2 avonden, dan worden er (eventueel op andere data) extra avonden georganiseerd, uiteraard in overleg!

Verder zijn er plannen voor het organiseren van activiteiten voor onze jeugd van 12+.
Hierbij wordt gedacht aan:

- Mountainbiketocht
- Geocaching
- GPS tocht
- Duiken
- Wandeltocht
- Fietstocht
- Pannenkoek- en klusjesdag Kubus 24 februari 2018
- Sportdag Kubus

Alle leden ontvangen een persoonlijke uitnodiging thuis!
Nadere informatie en opgave via e-mail, of telefonisch of in de bus vóór 1 maart 2018 bij: