De filmavond van 6 maart a.s. is verplaatst naar dinsdag 27 maart.

Film “RISEN” in de Kern.
Zet alvast in uw agenda: Op dinsdag 27 maart a.s. kunt u in de Kern (aanvang 19.30 uur) aan de Bouwstraat 23 in Ommen genieten van de prachtige dramafilm “Risen”. Deze Amerikaanse productie uit 2016, onder regie van Kevin Reynolds vertelt het Bijbelverhaal van Jezus kruisiging en opstanding gezien door de ogen van de ongelovige Romeinse tribunus Clavius en zijn assistent Lucius.

In de hoofdrollen ziet u bekende acteurs als Joseph Fiennes, Tom Felton en Peter Firth. Na afloop is er de mogelijkheid om over de inhoud van de film nog even na te praten onder leiding van ds. Hazeleger. In een van de komende uitgaven van Kerkvensters kunt u meer informatie over deze activiteit verwachten. Mocht u zich nu al willen opgeven voor deze avond dan kan dat via ds. Hazeleger (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)