Berichten uit de algemene kerkenraad

Berichten uit de algemene kerkenraad

Poalcollecte 2017

De poalcollecte 2017 is dit jaar bestemd voor Stichting Still. Deze stichting verzorgt foto’s van het korte leven of na de geboorte van een levenloos kindje.

Voor meer info zie: www.stichtingstill.nl

Stichting Still

De kwetsbare waarheid
Stichting Still Fotografie verzorgt in de kwetsbare en kostbare uren van het korte leven of na de geboorte van het levenloze kindje voor foto’s van de ouder(s) met hun zoon of dochter. Met respect voor en rust in deze overweldigende situatie, worden een fotoreportage gemaakt die de liefde voor het kleine mensje vastleggen en haar of hem een gezicht geven.
De fotografen werken vrijwillig
De fotografen van Stichting Still zetten hun expertise met veel toewijding vrijwillig in. Met compassie, rust en respect voor de emoties en privacy van de ouders en het (stervende) kindje. Ze maken de foto’s op het moment dat de ouders er klaar voor zijn – het leven staat op dat moment letterlijk even stil. Onze fotografen zijn niet bepalend en er wordt niets gearrangeerd, slechts liefde wordt vastgelegd…