Home
lllll

Welkom bij PKN gemeenten Ommen

logo nieuw

Film "Mary Magdalena" in Ommen

 

Mary Magdalena film

Op woensdagavond 17 april van de komende lijdensweek, wordt in de grote zaal van “de Kern" een filmavond gehouden. Deze avond is voor iedereen toegankelijk. Vertoond zal worden de Hollywoodfilm "Mary Magdalene", die vorig jaar met veel succes in de Nederlandse bioscopen draaide. "Mary Magdalene" is het originele verhaal over één van de meest omstreden en fascinerende figuren uit de Bijbel. In deze film zien we hoe de jonge vrouw Maria Magdalena (Rooney Mara), probeert een nieuwe wending te geven aan haar leven.

Zij voelt zich onderdrukt door de heersende elite en besluit zich tegen de wil van haar conservatieve familie in aan te sluiten bij een groep mensen onder leiding van Jezus van Nazareth (Joaquin Phoenix). Ze voelt zich als snel op haar gemak bij Jezus en zijn volgelingen en ze speelt een belangrijke rol binnen de groep tijdens een reis die naar Jeruzalem leidt. Napraten over de film en afsluiting van de avond zijn in handen van ds. Karel Hazeleger.
Plaats: De Kern, Bouwstraat 23, Ommen. Aanvang 20.00 uur. (toegangsprijs in de vorm van een vrije gift bij de uitgang). Binnenlopen met koffie vanaf 19.30 uur.

Volgende 8 diensten

Orde van dienst/Liturgie

Laatste kerkvensters