Welkom bij PKN gemeenten Ommen

logo nieuw

Op 25 maart 2019 start Aannemingsbedrijf Schagen Infra met de herinrichting van de Prinses Julianastraat en de Schurinkstraat.

Men begint aan de zijde van tankstation Shell en eindigt bij de rotonde Chevalleraustraat. Er wordt gewerkt in 4 fases zodat er maximaal één kruising is afgesloten per fase, het centrum en de omgeving blijven dan bereikbaar. De oplevering en openstelling van Pr. Julianastraat en Schurinkstraat is gepland op 26 juni 2019.
Het doorgaande verkeer wordt omgeleid. Gedurende de werkzaamheden wordt in de Bouwstraat het éénrichtingsverkeer opgeheven. Tevens wordt er ook een parkeerverbod ingesteld om de bereikbaarheid van het centrum te garanderen.
Met vriendelijke groet, Namens het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Ommen,
Wat voor ons belangrijk is:
• We kunnen niet parkeren in de bouwstraat
• Éénrichtingsverkeer wordt opgeheven in de bouwstraat
• Meer verkeer in de bouwstraat, dus als de kerk/kern “uitgaat” meer oppassen voor iedereen