Welkom bij PKN gemeenten Ommen

logo nieuw

Evangelische Toerusting School

Als onderdeel van het Evangelisch College biedt de Evangelische Toerusting School (ETS) een interkerkelijke Bijbelcursus aan over de inhoud, achtergrond en boodschap van de Bijbel. Jaarlijks volgen zo’n 1100 cursisten deze cursus op één van de ruim 55 cursuslocaties in Nederland.

Cursus in Ommen

Ook in Ommen verzorgt de ETS een cursus die ook gevolgd wordt door mensen uit PKN-Ommen. De lessen vinden plaats op de 2e zaterdagen van de maand, van 9.30 uur tot 15.00 uur, op de volgende locatie: De Oase (onderdeel van de Carrousel). De lessen worden verzorgd door de docenten Esther Stoorvogel (Oude Testament) en Corné Burger (Nieuwe Testament).

ETS-Bijbelcursus

De ETS-Bijbelcursus is bedoeld om mensen te helpen de Bijbel beter te leren kennen, begrijpen, toe te passen en te groeien in geloof. De inhoud van de cursus is verdeeld over vier cursusjaren waarin alle Bijbelboeken aan bod komen.

Gratis proeflessen in april of mei

Geïnteresseerden zijn van harte uitgenodigd om gratis en vrijblijvend een les Oude Testament en/of Nieuwe Testament bij te wonen op zaterdag 13 april of zaterdag 11 mei. Aanmelden kan via www.evangelisch-college.nl/ets-open-dagen.