Home
lllll

Welkom bij PKN gemeenten Ommen

logo nieuw

‘Uitnodiging’ voor het ”Nieuwjaarsconcert Excellent” ”Royal Music 2019 In”

Arjan en Anna M 001

Met Arjan Breukhoven (orgel), en Anna Majchrzak (Sopraan):

welke zaterdag 12 januari om 15.00 uur, gehouden wordt in de Willem Hendrik Zwart Hal te Lemelerveld, Grensweg 17

 

 

 

We beginnen het nieuwe seizoen spectaculair. Anna Majchrzak (vaste sopraan van André Rieu) zal op zaterdag 12 januari om 15.00 uur a.s. optreden in de Willem Hendrik Zwart Hal, Grensweg 17 te Lemelerveld. Ze wordt begeleid op het orgel door niemand minder dan Arjan Breukhoven.

Sinds ruim drie jaar zingt Anna als sopraan soliste bij André Rieu waardoor ze de hele wereld over reist met zijn gezelschap. Hier zingt zij naast klassieke muziek ook musical repertoire en lichte muziek. Als afwisseling op de optredens in grote uitverkochte Arena’s werkt Anna ook graag mee aan kleinschaligere concerten in de huiskamer sfeer.
Arjan Breukhoven heeft een geheel eigen stijl en een eigen muzikaal gezicht. Naast improviseren in de klassieke stijl, heeft hij ook een veelzijdige stijl in de lichte muziek. Dit is ook te beluisteren in het programma van deze middag. Op het programma staan o.a.: Hallelujah – Messiah (G.F. Händel), Ouverture Der Barbier von Sevilla (G. Rossini), Toccata – Suite Cothique (L Boellmann) Memory – Cats (A. Lloyd Webber) en Ken je mij (H. Oosterhuis).

Reserveren? U kunt heel eenvoudig reserveren; per telefoon 0572-371838 (Huetink) of 038-4224079 (Boks), per email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via de site: www.huetink-royalmusic.nl
De entree bedraagt Euro 15,00 p.p. incl. koffie/thee met koek en een drankje en hapje na afloop. Ook de champagne zal niet ontbreken. Kinderen t/m 12 jr. gratis toegang.
Voor het programma verwijzen wij u naar onze site www.huetink-royalmusic.nl

Volgende 8 diensten

Orde van dienst/Liturgie

Laatste kerkvensters