Home
lllll

Welkom bij PKN gemeenten Ommen

logo nieuw

“Met Joh. de Heer zingend Pinksteren in”

Ad Huetink 20180401 112832

In de Willem Hendrik Zwart Hal, Grensweg 17 te Lemelerveld.

Zaterdag 19 mei 2018 om 20.00 uur

Samenzangavond: “Met Joh. de Heer zingend Pinksteren in”

met Ad Huetink (orgel)

Wij nodigen u van harte uit voor de samenzangavond “Met Joh. de Heer zingend Pinksteren in “.
We zijn onderweg van Pasen naar Pinksteren: de uitstorting van de Heilige Geest. Er zijn vele muziekstukken en liederen rondom Pinksteren die ons uitnodigen om te zingen en te luisteren. Naast het zingen luisteren we ook naar orgelspel. Op het programma staan o.a. de volgende muziekstukken: “Andante” van G. Landsman, “Meditatie – canonisch voorspel en koraal” en “O Heilige Geest, daal op ons neer van” W.H. Zwart, “In His Love” van M. Patterson, Preludium en Koraal en “Alle Roem is uitgesloten” van J. Zwart. Iedereen is van harte uitgenodigd om mee te zingen!

 Reserveren? U kunt heel eenvoudig reserveren; per telefoon 0572-371838 (Huetink) of 038-4224079 (Boks), per email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via de site: www.huetink-royalmusic.nl

De entree bedraagt Euro 10,00 p.p. incl. koffie/thee met koek en een drankje en hapje na afloop. Kinderen t/m 13 jr. gratis toegang.
De netto-opbrengst komt ten goede aan de goede doelen die wij steunen: Manege zonder Drempels te Bennekom en Kindertehuis Jemima te Bethlehem.
Voor het programma verwijzen wij u naar onze site www.huetink-royalmusic.nl

Volgende 8 diensten

Orde van dienst/Liturgie

Laatste kerkvensters