Welkom bij PKN gemeenten Ommen

logo nieuw

Startzondag 24 september 2017 update

Zoals bij u en jullie vast al bekend is, wordt er een startzondag georganiseerd voor en door onze beide kerken: op zondag 24 september 2017.
Ook op deze startzondag, met als (landelijk) thema "een open huis / Kerkproeverij" (zie ook website van landelijke PKN en straks gele katern), kunnen alle activiteiten voor het komende kerkelijke seizoen 2017 / 2018 weer gepresenteerd worden aan alle aanwezigen op die dag!

Deze presentatie zal plaatsvinden tijdens het gezamenlijk koffiedrinken in De Kern (ongeveer van 11:00 - 13:00 uur)! Je kunt je nog aanmelden bij Herman Tip!

Indien er nog mensen zijn die problemen hebben met het vervoer, dan ook graag even melden bij Herman Tip Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. tel. 453149

Ook zijn we nog op zoek naar vrijwilligers om te assisteren met allerlei taken, zoals in de horeca, tafels en stoelen verplaatsen én begeleiders voor groepen die door de stad wandelen aan de hand van een fotopuzzel; opgave bij Aly Buiter Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..