Welkom bij PKN gemeenten Ommen

logo nieuw

2e bericht voor alle clubs, verenigingen, (gespreks)groepen, actievelingen en anderen!

Zoals jullie misschien al hebben gehoord en/of gelezen wordt er ook in 2017 weer een startzondag georganiseerd voor en door onze beide kerken: op zondag 24 september 2017.
Ook op deze startzondag, met als (landelijk) thema "een open huis / Kerkproeverij" (zie ook website van landelijke PKN en straks gele katern), kunnen alle activiteiten voor het komende kerkelijke seizoen 2017 / 2018 weer gepresenteerd worden aan alle aanwezigen op die dag!
Deze presentatie zal plaatsvinden tijdens het gezamenlijk koffiedrinken in De Kern (ongeveer van 11:00 - 13:00 uur)!

Mochten jullie hier van gebruik willen maken, dan graag een aanmelding via mailadres: Herman Tip.
Iedereen die zich graag wil presenteren, krijgt de beschikking over een marktkraam!
Na aanmelding volgt nader bericht!
Herman Tip lid stuurgroep Startzondag 2017.