Welkom bij PKN gemeenten Ommen

logo nieuw

Vacature koster / beheerder m/v voor gebouw Irene te Witharen.

logo gebouw irene witharen

" Gebouw Irene" is een multifunctioneel gebouw (1951) gevestigd in Witharen. Iedere zondag is er een kerkdienst, kinderoppas en een kindernevendienst. Door de week wordt het gebouw gebruikt voor verschillende activiteiten.
In verband met het vertrek van de huidige koster/beheerder is het bestuur van “Irene” per 1 januari 2018 opzoek naar een Koster / beheerder.

Kernwoorden voor deze functie zijn:

Een echte gastheer/gastvrouw met goede communicatieve vaardigheden,
zelfstandig, ondernemend en kerkelijk meelevend.

De taken voor de koster/beheerder bestaan voornamelijk uit:
• Het tijdig in gereedheid brengen van het kerkgebouw, de kerkzaal of nevenruimten met betrekking tot het doel waartoe zij dienen.
• Het bedienen van verwarmings- en geluidsinstallaties, als mede keuken- en schoonmaakapparatuur.
• Het schoonmaken van het kerkgebouw en nevenruimten.
• Het aanspreekpunt zijn voor de verhuur van het gebouw en beheren van de agenda

Geboden wordt:
• zeer afwisselende baan in contact met diverse mensen
• werkplek in een gebouw in een mooie omgeving
• dienstverband van 34 uur per maand
• honorering conform de richtlijnen van de PKN

Heb je belangstelling voor deze afwisselende baan?

Stuur dan vóór 9 september 2017 een schriftelijke reactie aan het bestuur van gebouw Irene: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of naar
Nelly van Harten Maatschappijwijk 40 7707SH Balkbrug.

Voor inlichtingen kunt u zich wenden tot één van onze bestuursleden: Harry Willems (voorzitter) 0523-677115 of Nelly van Harten (secretaresse) 0523-615873.