Welkom bij PKN gemeenten Ommen

logo nieuw

Inzameling oude ansichtkaarten t.b.v. de werkgroep Albanië. (Herinnering!)

Brugstraat 1913 NH Kerk en volkHeeft u thuis nog oude ansichtkaarten met dorps- of stadsgezichten, of oude wenskaarten? Deze kunt u inleveren bij de kerken aan de Bouwstraat en Kerkplein. Ook buitenlandse. In elke kerk staat een doos daarvoor. De opbrengst daarvan komt ten goede aan de werkgroep Albanië, welke in augustus aldaar werkzaamheden gaat verrichten. Ook oude foto’s, waarop dorps- en stadsgezichten herkenbaar zijn, zijn welkom.

Uw kaarten of foto’s zijn soms meer waard dan u denk!! Zorg dat ze niet oud papier komen! Er zal een eerlijke prijs voor betaald worden. Er is nog steeds veel geld nodig. Steun ons a.u.b. U mag ze ook inleveren bij: Jan Veneman, Roodborst 21, 7731KT Ommen. Tel. 0529-454585 (lid werkgroep).
Bedankt namens de werkgroep.