Welkom bij PKN gemeenten Ommen

logo nieuw

Mededeling de redacties van Kerkvensters en website PKN Ommen.

Kerkvensters en de website PKN Ommen hebben een eigen redactie. In het overleg van de websiteredactie zit, naast de teamleden, een afgevaardigde van Kerkvensters en iemand uit de Kerkenraad. Meer informatie kunt u lezen in het Communicatiestatuut op de website onderaan de contactpagina.

1. Wanneer u een artikel verstuurt naar Kerkvensters, wordt dit ook doorgestuurd naar de websiteredactie. Eén van de redacteuren kijkt of het artikel geschikt is voor op de website. De redactie van Kerkvensters stuurt géén artikelen door.
2. Heeft u een artikel dat in Kerkvensters en op de website moet staan, stuur deze dan náár beide redacties.
3. Mocht u een artikel hebben die na de deadline van Kerkvensters verzonden is, kunt u deze ook naar de websiteredactie sturen. Zet dan wel in het onderwerp: Graag op de website plaatsen.
Bovengenoemde artikelen worden op de website geplaatst op donderdag of vrijdag in de week dat Kerkvensters verspreid is.

• Artikelen die direct op de website moeten komen te staan, stuurt u naar de redactie van de website PKN Ommen.

Samengevat:
• Artikelen voor Kerkvensters én website stuurt u naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. én Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
• Artikelen voor de website of zoals boven bij 3 omschreven naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Een verzoek van beide redacties: zet in het onderwerp geen kopie, maar waar het over gaat.
Dit is zeker voor de websiteredactie handig om een keuze te maken en hoeft men niet het hele artikel door te lezen.
Redacties Kerkvensters en website PKN Ommen