Welkom bij PKN gemeenten Ommen

logo nieuw

Luther in Ommen, noteer deze datum vast in uw agenda.

Op 31 oktober a.s. herdenken we dat 500 jaar geleden Maarten Luther zijn 95 stellingen spijkerde aan de deur van de slotkapel in Wittenberg.
Op die avond presenteren we in de Hervormde kerk, een inloop vanaf 19.45 uur, start programma: 20.00 uur, waarin we dit feit herdenken en om samen vooruit te kijken.

De avond wordt georganiseerd vanuit de Evangelische Gemeente De Oase, de Gereformeerd Kerk Het Baken, de Gereformeerde Kerk Bouwstraat, de Hervormde Gemeente en de Rooms Katholieke Parochie.
De plannen voor het programma zijn o.a.: interview met ‘Maarten Luther en zijn vrouw Katharina von Bora’, een tafelgesprek rond nieuwe stellingen en zang door en samenzang met het koor Intermezzo.
Noteer alvast de datum en volg onze nadere berichten.

Stuurgroep Afsluiting Lutherjaar